LUOMUPOPCORN TEKEE LEFFAHETKISTÄ PAREMPIA
Parempiin herkutteluhetkiin! Valmista koko perheelle maistuvat luomupopcornit helposti ja vaivattomasti. Foodinin luomu maissinjyvistä valmistat popcorneja juuri omaan makuusi, ilman huolta lisätystä liiallisesta suolasta tai rasvasta. Itse valmistettu popcorn maistuu vielä perinteistä paremmalla!
Popcornin eli paukkumaissin juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Jo asteekki-intiaanit paahtoivat paukkumaisseja kivien päällä avotulella.
VALMISTUS
n.1dl Luomupopcorn-jyviä
2-3rkl neitsytkookosöljyä / voita / gheetä
merisuolaa
Valmista luomupopcornit lämmittämällä öljy tai rasva juoksevaksi miedolla lämmöllä suuressa, noin 3 litran kattilassa. Lisää maissinjyvät, laita kansi kattilan päälle lisäten hieman hellan tehoa. Käytä öljyä ja maissinjyviä sen verran, että kattilan pohja peittyy tasaisesti. Ravistele kattilaa hellästi kun maissinjyvät eivät enää aktiivisesti poksahtele ja nosta pois kuumalta liedeltä. Mausta merisuolalla.
Vinkki! Vaikka luomupopcorn maistuu hyvältä sellaisenaan, voit halutessasi maustaa luomupopcornit lakritsijauheella tai juuston makuisella ravintohiivalla. Muita asiakkaidemme suosimia makuyhdistelmiä ovat mm.
- kaakaojauhe & cayenne
- vanilja & ceylonkaneli
- chilijauhe
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.