UMAMIKASTIKE TARJOAA VAIHTOEHDON SOIJAKASTIKKEELLE
Umamikastike valmistetaan kookosnektarista ja Guarande merisuolasta. Makean raikas ja umaminen kastike korvaa helposti esimerkiksi soijakastikkeen ja vähäsuolaisemmalla vaihtoehdolla.
Mihin umamikastiketta voi käyttää?
Umamikastikkeen herkullinen maku sopii erinomaisesti etenkin sushin, salaattien, marinadien sekä riisin kanssa. Kokeile umamikastiketta monipuolisesti ruoanlaitossa ja tuunaa arkiset salaatit, marinadit ja kasvikset uuteen uskoon! Säilytä umamikastike avattuna jääkaapissa.
Vegaaninen ja luomu.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
“Tästä saa makua moneen ruokaan, kuten kasviswokkeihin ja soijaruokiin. Itse pidän tästä enemmän kuin soijakastikkeesta, sillä tämä ei ole niin suolainen, mutta kuitenkin tuo yhtä paljon makua ruokiin. Suosittelen testaamaan!” – Mathilda Tolvanen
Iida –
Todella hyvää ja sopii soijan tilalle mainiosti 🙂
Maija (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin raikas kastike, joka sopii sellaisenaan salaatteihin tai soijakastikkeen tavoin wokkeihin yms. Ehdottomasti kannattaa kokeilla🧡💫
Miia (varmistettu kirjoittaja) –
Löytyy kaapista aina. Sopii mihin vaan. Simsalabim ja jopa pikariisinuudelit keitetyllä kananmunalla -annoksestakin tulee herkkuruoka 🙂
Hanna –
Tää on ihan paras! 4-vuotias rakastaa sushia, mutta pitää soijakastiketta liian äkäisenä. Tästä on muodostunut hänelle tärkeä oma “soijakastike” sushihetkiin.
Riikka Matilainen –
Ihana kastike jolla voi maustaa ruoan kuin ruoan. Helppo tapa lisätä uusia vivahteita ruoka annoksiin.
Sirpa Lundgren (varmistettu kirjoittaja) –
Täydellinen!
Maku +++ !
Sunna Oksala (varmistettu kirjoittaja) –
Käytän alati umamia ja tämä kastike on todella hyvä. Aamiaismunakas muuttuu tällä kastikkeella astetta paremmaksi. Tämä jää käyttööni myös.