HASSELPÄHKINÄ-RAAKASUKLAALEVITE HERKKUISA ON TODELLINEN SUKLAAUNELMA
Oma versiomme klassikkolevitteestä on täynnä kestävää kehitystä tukevia, luonnon omia ainesosia, kuten raakasuklaata, hasselpähkinää, kookossokeria, ja kaakaovoita. Vegaaninen Herkkuisa hasselpähkinä-raakasuklaalevite ei sisällä lainkaan valkoista sokeria tai palmuöljyä, ja levite valmistetaan Suomessa omalla Vaajakosken tehtaallamme.
Herkkuisa-levite sopii aamiaispöytään kuin valettu. Sivele Herkkuisaa paahtoleivän tai riisikakun päälle hitaana viikonloppuaamuna, ja nautiskele pähkinäisestä, suklaisesta, täyteläisestä mausta yhdessä vaikkapa luomukahvin kanssa. Jotkut sekoittavat nokareen Herkkuisaa myös myslin ja puuron joukkoon, tai dippailevat siihen tuoreita hedelmiä ja marjoja
Mahdollisuudet leivonnassa ovat suorastaan loputtomat, ja pähkinäinen suklaalevite sopii makunsa puolesta niin makeiden ja täyteläisten kuin raikkaiden ja hedelmäistenkin jälkiruokien yhteyteen. Koristele sillä kakut, leivonnaiset, kuorruta keksit ja valuta piirakan päälle. Kokeile sivellä Herkkuisaa esimerkiksi karamellisoitujen omenien tai kevyesti kypsennetyjen päärynöiden kuorrutteeksi.
Monikäyttöinen Herkkuisa hasselpähkinä-raakasuklaalevite soveltuu myös osaksi smoothieta, loppusilaukseksi herkulliseen jäätelöannoksen tai kontrastin vuoksi vaikkapa suolakeksin päälle! Herkkuisa sopii perinteisten suklaalevitteiden tapaan myös osaksi jälkiruokakastikkeita, mousseja ja muita kuohkeita ja kermaisia herkkuja. Herkkuisa on niin hyvää, että joskus lusikka eksyy purkkiin ihan vain itsekseen!
Säilytä huoneenlämmössä korkki suljettuna.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
“Haluamme tarjota asiakkaillemme parempia vaihtoehtoja ruokapöytään sekä herkutteluun. Kuten moni muukin suomalainen, myös minä rakastan suuresti hasselpähkinän ja suklaan makuyhdistelmää. Ensimmäiset testierät tuotteesta teimme jo vuonna 2016, ja reseptiikkaan on palattu useasti uusin ajatuksin. Nyt neljä vuotta myöhemmin olemme reseptiin 100% tyytyväisiä. Halusimme tehdä tuotteesta täydellisen raaka-aineiden, maun sekä koostumuksen suhteen, ja vihdoin onnistuimme siinä!”, iloitsee Foodinin toinen omistajista Maria Jalkanen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.