LAADUKAS LUOMULAATUINEN CEYLONINKANELI
Ceyloninkanelia on kehuttu maultaan ylivoimaiseksi, eikä ihme, sillä sen syvä, täyteläinen ja mausteinen maku on hurmannut asiakkaat niin makeiden leivonnaisten kuin suolaisten patojenkin joukossa. Ripaus kanelia kakku- ja piirakkataikinoissa, kuorrutteissa, letuissa, kuumissa juomissa ja itämaisissa pataruoissa vie ruoanlaiton uudelle tasolle. Marinadeissa ceyloninkaneli on parhaimmillaan suolaistan ja tulisten mausteiden kanssa.
Foodinin Sri Lankasta kotoisin olevaa laadukasta ceylon-kanelia voi nauttia ilman huolta maksalle haitallisesta kumariinista. Ceyloninkaneli ei sisällä väriaineita, arominvahventeita eikä lisä- ja säilöntäaineita.
Säilytä ceylon-kaneli kuivassa ja viileässä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).