KERMAINEN CASHEWTAHNA ON ASIAKKAIDEMME SUOSIKKI
Luomutuotettu, kivimyllyssä valmistuva kermainen cashewtahna on yksi suosituimmista Foodin-tahnoista. Se sopii dipiksi, kastikkeeksi ja levitteeksi, ja sekoittamalla mausteita mukaan tahnasta valmistuu herkullisia kastikkeita. Makeassa leivonnassa cashewtahnasta saa herkullisia täytteitä sekä koostumusta taikinoihin.
Cashewtahnan juokseva öljy saattaa nousta tahnan pinnalle. Tahnan voi tarvittaessa sekoittaa tasaiseksi ennen käyttöä.
CASHEWTAHNA VALMISTUS
Pehmeä luomutuotettu cashewtahna on jauhettu valikoiduista käsinpoimituista, paahtamattomista cashewpähkinöistä. Pitkä, hellävarainen kivimyllyssä jauhaminen sekä matala, alle 42 asteen lämpötila tekevät tahnasta samettista ja suussasulavan herkullista säilyttäen samalla cashewpähkinöiden ravinteet.
Cashewtahna säilyy avattuna huoneenlämmössä 3 kk. Sulje kansi tiiviisti ja säilytä valolta suojassa.
Luomu, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia ja seesaminsiemeniä.