ALFALFA-SIEMEN SOPII IDÄTTÄMISEEN
Alfalfa-siemen eli sinimailanen on hernekasvien sukuun kuuluva palkokasvi, jota käytetään enimmäkseen idättämiseen. Idätetyt alfalfa-siemenet sulavat helpommin ja vapauttavat näin ravinteita paremmin kehon hyödynnettäväksi.
Maultaan miedot sinimailasen idut sopivat hyvin salaatteihin ja voileivän päälle! Alfalfa-siemenet ovat erinomainen lisä myös itämaisiin kastikkeisiin ja riisiruokiin, mausteisiin keittoihin sekä osaksi leipätaikinoita.
NÄIN LIOTAT ALFALFA-SIEMENET
Liota 2-3 rkl siemeniä 2-3 dl:ssa vettä lasipurkissa huoneenlämmössä noin seitsemän tunnin ajan. Huuhtele siemenet.
Idätä siemeniä viiden päivän ajan siivilässä tai vastaavassa astiassa, ja huuhtele ne kahdesti päivässä. Valmiit idut säilyvät jääkaapissa noin kuuden päivän ajan.
Luomu, vegaaninen, lisä- ja säilöntäaineeton
Tutustu muihin siemeniimme täällä >>
Lue lisää siementen idätyksestä ja liottamisesta >>
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.