Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan muiden patukoidemme tapaan nykyään omalla tehtaallamme Vaajakoskella. Crunchy Collagen Protein Bar -patukoiden reseptit ja raaka-aineet ovat pysyneet samoina, mutta patukoiden valmistus uudella linjastolla tekee uusista patukoista koostumukseltaan edeltäjiään erilaisen – entistä mehevämmän ja maukkaamman! Valmistamissamme patukoissa on enemmän herkullista makua esimerkiksi itse paahtamistamme pähkinöistä.
SUOMESSA VALMISTUVAT KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKAT OVAT UNIIKKI VAIHTOEHTO PERINTEISELLE PROTEIINIPATUKALLE
Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään valikoimamme kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistuvat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia, gluteenittomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia. Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100 % aurinkoenergialla.
Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-14 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.
Suosituimmassa proteiinipatukkamaussamme, Almond Sea Saltissa, täyteläinen tumma raakasuklaa yhdistyy pehmeään manteliin sekä merisuolaan. Yhdessä patukassa on 14 grammaa proteiinia, josta 6,5 grammaa on kollageenia. Suklaan, mantelin ja merisuolan lisäksi patukassa on cashew- ja parapähkinöitä sekä auringonkukansiemeniä.
MIKSI KOLLAGEENI?
Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa, ja se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä esimerkiksi ihon kimmoisuutta. Kollageenin merkitys ja suosio kasvaa jatkuvasti, kun asiakkaat hakevat uusia vaihtoehtoja kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvoinnin tukemiseen.
Foodinin proteiinipatukoiden kollageenipitoisuus (6,5-7,5g) vastaa keskimäärin kollageeniravintolisän päivittäisannosta.
Löydät valikoimastamme myös kolme muuta makua: makean, karamellisen Caramel Cinnamonin, ihanan kermaisen Cashew-Vanillan sekä raikkaan Ginger Limen.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
HUOM! 10 kappaleen pusseihin pakatut kollageeniproteiinipatukat ovat 2-laatuisia. 2-laadun patukoissa voi olla esimerkiksi viallinen pakkaus, hopeinen kääre tai esteettinen ulkonäköhaitta – ei siis mitään syytä, miksi niitä ei voisi nauttia 1-laatuisten tapaan.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.