Vedämme takaisin tietyn erän Foodin Viherjauhe, luomu, 200 g tuotteita. Huolimatta tarkasta laatutyöstä Viherjauheen yhdessä omavalvontanäytteessä on havaittu salmonellaa. Koska kuluttajien turvallisuus on meille tärkeintä, asia otetaan erittäin vakavasti.

Emme ole saaneet asiasta yhtään kuluttajapalautetta ja kenenkään ei tiedetä sairastuneen käytettyään kyseisen erän viherjauhetta.

Takaisinveto koskee seuraavia tuotteita ja vain tässä mainittua erää:

Viherjauhe, Luomu, 200g EAN 6430055210743
Eränumero: L310322 PE: 31.7.2023

Kyseistä erää on toimitettu 6.4-27.6.2022 välisenä aikana. Kaikki kyseisen erän jäljellä olevat tuotteet on pyydetty poistamaan kaikista myyntipisteistä. Takaisinveto ei koske tuotteen muita tuote-eriä ja toisen tuote-erän Viherjauhetta on turvallista käyttää.

Ohjeet tuotteen palauttamiseen:

Mikäli olet ostanut kyseisen erän tuotteen, voit palauttaa sen siihen ostopaikkaan, josta tuote on ostettu ja saada hyvityksen tai vaihtaa tuotteen toisen erän tuotteeseen. Foodinin verkkokaupasta kyseistä tuotetta ostaneita pyydetään lähettämään kuva eränumerosta hyvitystä varten kuluttajapalveluumme info@foodin.fi.

Suhtaudumme elintarviketurvallisuuteen erittäin vakavasti ja pahoittelemme tapahtunutta.

Lisätietoja:

Foodin Oy, Kuluttajapalvelu, +358 40 648 6670, info@foodin.fi

2 thoughts on “Takaisinveto: Teemme takaisinvedon tietylle Viherjauhe-erälle

 1. Pekka K. says:

  “Suhtaudumme elintarviketurvallisuuteen erittäin vakavasti ja pahoittelemme tapahtunutta.”

  Tuon väitteen ja omavalvontanäytteen tuloksen julkistamisen 3 kuukautta sen jälkeen, kun tuotetta on toimitettu myyntiin, on melkoinen ristiriita. Millä perusteella kuluttaja voi luottaa siihen, että korvaavasta tuotteesta ei kolmen kuukauden kuluttua ilmoiteta sen sisältävän salmonellaa tai jotain muuta terveydelle haitallista?

  • Foodin says:

   Kiitos viestistäsi ja tärkeästä palautteestasi Foodinille.

   Salmonella tuli esiin omavalvontamme pistokokeessa ja kaikki muut saman erän näytteet ovat olleet täysin puhtaita. Samoin kuin kaikki tuotteeseen käytetyt raaka-aineet ovat olleet puhtaita. Salmonella voi pistemäisestikin esiintyä elintarvikkeissa ja siksi tarkankin omanvalvonnan sekä laadunvarmistuksen vuoksi tämä valitettava asia pääsi tapahtumaan. Emme ole saaneet yhtään kuluttajapalautetta, emmekä tiedä kenenkään sairastuneen – näin ollen on mahdollista, että olemassa vain tämä yksi tuote, jossa salmonellaa on.

   Minimoidaksemme jatkossa tällaiset sekä muut vastaavat tilanteet tiukennamme omavalvontaa entisestään. Muun muuassa raaka-aineet testataan jatkossakin ennen tuotantoon ottamista ja myyntiinhyväksynnässä olemme entistäkin tarkempia. Laatu ja tuoteturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää – haluamme tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallon parhaat antimet aina turvallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatavuusilmoitus Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla.