Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kasvu- ja kehittymishakuista verkkokauppapäällikköä, joka haluaa olla mukanamme edesauttamassa parempien valintojen ruokakulttuuria. Olisiko tässä seuraava ura-askeleesi? 

Verkkokauppapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Foodin- ja FitnessFirst-verkkokauppojen toiminnasta, kehittämisestä ja myynnin onnistumisista. Foodinin kasvaessa kansainvälisille markkinoille, pääset lisäksi rakentamaan kansainvälistä verkkoliiketoimintaa. Työnkuvaan kuuluu myös maksetun mainonnan tehokkuudesta vastaaminen yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Lisäksi sinulla on tärkeä rooli valikoiman kehittämisessä ja optimoinnissa osana valikoimatiimiä.  

Työpäiväsi tulevat sisältämään mm.: 

 • Verkkokauppojen ylläpitoa sekä toimivuuden seurantaa 
 • Kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta 
 • Onlinemyynnin optimoimista 
 • Digitaalisten sisältöjen tuottamista ja päivittämistä sekä kampanja- ja laskeutumissivujen suunnittelua ja toteutusta yhdessä markkinointitiimin kanssa 
 • Yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa 
 • Verkkoanalytiikan seurantaa  

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää vankkaa kokemusta vastaavista tehtäväistä, myynnillistä näkemystä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Myös WordPressin ja Google Analyticsin aikaisempaa käyttökokemusta vaaditaan. LemonSoft-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme eduksi. Työ vaatii erinomaista suomen kielen hallintaa sekä hyvää englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa. Vaikka arvostamme kokemusta FMCG-alalta sekä kiinnostusta luomuelintarvikkeita- ja luonnontuotteita kohtaan, ei se kuitenkaan ole välttämätöntä – uskomme, että viimeistään tehtävä vie mukanaan! 

Olet etsimämme verkkokauppapäällikkö, jos: 

 • Ymmärrät ostopolkujen päälle ja omaat vankkaa työkokemusta verkkokaupan sekä verkkokauppamyynnin parista 
 • Olet hyvä organisoimaan ja koordinoimaan työtäsi 
 • Viihdyt vauhdikkaassa kasvuyrityksen työympäristössä ja pidät ketterästi useammatkin langat käsissäsi 
 • Sinulla on oma-aloitteinen ja reippaasti uusiin tehtäviin tarttuva työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot 

Tarjoamme sinulle: 

 • Merkityksellisen työn paremman huomisen ja ruokakulttuurin rakentajana 
 • Mahdollisuudet kehittyä ja edetä verkkokaupan operatiivisen toiminnan parissa 
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä 
 • Iloisen ja asiantuntevan työyhteisön, jossa on matala hierarkia 

Toimistomme sijaitsee Vaajakoskella, mutta voit työskennellä myös muualta käsin. Toivomme kuitenkin, että pääset käymään toimistollamme muutaman kerran kuukaudessa.  

Jos koet, että tässä voisi olla työ juuri sinulle, niin anna meidän kuulla sinusta ja lähetä ansioluettelosi, työhakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 9.6.2024 osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

profile avatar profiili tyhjä

Aino Mäkelä

p. 045 359 0848 to 16.5. klo 12–14 ja ti 21.5. klo 12–14.  

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 50 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista