SUKLAAT – SUUSSASULAVAA RAAKASUKLAATA JA KUORRUTETTUJA LUONNONHERKKUJA

Ainutlaatuiset raakasuklaaherkkumme valmistetaan kestävästi viljellyistä kaakaopavuista omalla Vaajakosken tehtaallamme. Stone ground -kivimyllyssä jauhettu suklaamassa ei ylitä 42 asteen lämpötilaa missään valmistusvaiheessa, joten suklaassamme maistat aidon kaakaopavun suoraan Amazonian sademetsän siimeksestä. Kuuluisat raakasuklaalevymme valmistuvat suomalaisena käsityönä raakasuklaamestarimme Mallan hellässä huomassa. Valikoimastamme löytyy suklaat joka makuun – valitsetko kermaisen, vaalean Coconut Milkin, hedelmäiset kuorrutetut suklaamulperit, vaiko tummaakin tummemman, 90% kaakaota sisältävän Intensen?

4,95 
Lisää ostoskoriin
-30%
2,06 
Lisää ostoskoriin
-30%
Varasto loppu
2,95 
Varasto loppu
2,95 
Varasto loppu
2,95 
Varasto loppu
2,95 
-30%
2,06 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
-30%
2,09 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
2,95 
Varasto loppu
2,95 
2,99 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
-30%
Varasto loppu
2,09 
1,95 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
2,95 
2,99 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
1,95 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin

Foodinin tavoitteena on tarjota laadukkaasti, eettisesti ja kestävästi tuotettua kotimaassa valmistettua suklaata. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät Perun Amazonian sademetsän sydämessä. Makeutta raakasuklaaherkut saavat matalan glykeemisen indeksin omaavasta indonesialaisesta kookossokerista, jota on kutsuttu maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi.

Raakasuklaat valmistetaan omalla Vaajakosken tehtaallamme perinteisellä stone ground -kivimyllyllä jauhamalla. Suklaamassan lämpötila ei missään vaiheessa valmistusta nouse yli 42 asteen, joten kaakaopapujen ja raaka-aineiden ominaisuudet säilyvät lopputuotteeseen saakka.

Makuvalikoimastamme löytyy suklaata jokaiseen makuun, pidit sitten vaaleasta ja kermaisesta tai tummasta ja voimakkaasta. Moneen suklaaseen olemme ottaneet mukaan marjoja, kuten mustikkaa ja mansikkaa, tai makumatkoille vieviä mausteita, kuten kanelia, kardemummaa ja neilikkaa. Yksi tummaakin tummempi suklaa saa makua häivähdyksestä vaniljaa, toiseen on jauhettu mukaan inkivääriä ja lakritsia.  Jotkin suklaistamme sisältävät makuyhdistelmiä, joita et löydä mistään muualta – miten olisi suklaa, jossa on mukana punajuurta, kiinanloisikkaa ja supermacaa?

Perustajamme Lasse Jalkanen on suuri suklaan kuluttaja ja nautiskelija. Suklaatuotteet ovatkin aivan erityisen huomion kohteena Foodinilla, ja intohimo kaakaopapuja kohtaan maistuu jokaisessa suklaapalassa.

LUE LISÄÄ RAAKASUKLAASTA BLOGISSAMME

Raakasuklaan valmistus hienoa suomalaista käsityötä

Vaajakosken tehtaallamme käsityönä valmistetut raakasuklaat ovat pitkän ajan intohimon tulos sekä eettinen ja ympäristöystävällinen makunautinto! Tuotekehityksestämme...

Intohimona raakasuklaa

Foodin raakasuklaat ovat pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto! Perustajamme Lasse Jalkanen...

Raakasuklaan matka pavusta levyksi

Raakasuklaamme ovat pitkän ajan intohimon tulos sekä osoituksemme siitä, että uskomattoman herkullista suklaata voi tehdä...

INSPIROIDU RAAKASUKLAASTA RESEPTIKIRJASTOSSAMME

Suklaamoussekakku

Suklaamoussekakku on täyteläinen hyvän mielen herkku. Sen täyte valmistuu pehmeästä avokadosta, makeasta banaanista ja suussa...

1 Comment

Herkullinen maidoton itse tehty jäätelö

Itse tehty jäätelö kuuluu kesään. Tällä Tuulia Talvion vegaanisella ja gluteenittomalla reseptillä valmistat hetkessä jäätelöpuikot,...

2 Comments

Ylelliset täytetyt raakasuklaakonvehdit

Täyteläisestä ja ainutlaatuisesta kookosmannasta sekä kaakaovoista ja raakasuklaarouheesta muodostuu täydellinen herkku kruunaamaan juhlat! Kauniit konvehdit...