Oona Tolppanen – Elää niin kuin opettaa

Työskentelen enimmäkseen yksilövalmentajana urheilijoiden, kuntoutujien ja terveysliikkujien fysiikkaharjoittelun parissa. Sen lisäksi toimin yritysvalmentajana, kouluttajana ja puhujana. Olen myös vuodesta 2012 kirjoittanut yhtä Suomen suosituimmista treeni/hyvinvointiblogeista.

Urheilu on aina ollut minulle elämäntapa. Nuorempana kilpailin yleisurheilussa, karatessa sekä jalkapallossa naisten liigaan ja maajoukkuerinkiin asti ja tällä hetkellä pelaan rugbya naisten-7 maajoukkueassa.

Saavutuksiani:

– 2010- 2011 SM hopea ja pronssi naisten liigassa jalkapallossa.
– 2013 itsenikin yllätti olla Suomen googletetuin naisurheilija ja vuosina 2013-14 bodyfitness SM-sijoitukset.
– 2016 Esikoiskirja Fitoona- Terve ja vahva minä!
– 2016- 2017 SM Kulta rugbyssa
– Sekä lukuisat blogisijoitusmaininnat hyvinvointi, sport ja inspiraatio-kategorioissa
– 2017 Gladiaattorit

Kova treenaaminen ja terveelliset elämäntavat ovat aina olleet itselleni elämäntapa. Ruokavalion merkitys on hahmottunut maksimaalisen suorituskyvyn ja palautumisen kautta. Tärkeintä minulle on ollut syödä tarpeeksi – kun treeni määrät kasvavat, kasvaa myös energian tarve. Säännöllinen, puhdas ja ravinnerikas ruokavalio tukevat vireystilaani sekä suorituskykyä.

Oonan suosikit

1. Opti- MSM auttaa niin ihon kirkkauteen kuin polvinivelkipuihinkin. Tuote on säännöllisessä käytössä yhdistettynä sitruunamehuun.
2. Maca-jauhe on oma salainen aseeni jokaiseen smoothieeseen. Pitää oman hormoonitoiminnan tasaisena.
3. Kylmäpuristettu neitsyt kookosöljy on ihan oman arjen numero 1 tuote! Käytössä aina ruuanlaitossa. Paistan kaikki ruuat kookosöljyssä.  

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.