Omena-kaneli raakapiiras

“Omena-raakapiiras on herkullinen ja ravinteikas raakapiiras, joka maistuu hyvältä erityisesti syksyllä tuoreista kotimaisista omenista valmistettuna. Resepti on hyvinvointikirjailija Aino Mäkelän ja raakakakkuleipuri Tiia Räsäsen käsialaa.”
ANNOKSIA
6 kpl
Valmistusaika
45 Min
Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset
Pohja
2 dl tiikeripähkinäjauhetta
10 Foodin Medjool-taatelia
raastettu omena
1,5 rkl Foodin kookosmannaa
2 tl Foodin Ceylonkanelia
2 tl Foodin Kardemummaa, jauhettuna
2 tl Foodin Bourbonvaniljaa
1 dl Foodin Mulperimarjoja
ripaus Foodin Merisuolaa
Täyte
1 avokado
1 dl Foodin kookosmannaa + 1 dl vettä
2 omenaa
1 rkl Foodin psylliumkuitua
2 rkl Foodin Tocoa
1 rkl Foodin Lcumaa
30 g Foodin Raakakaakaovoita
3 rkl hunajaa
2 rkl sitruunamehua
½ punttia sitruunamelissaa
2 tl Foodin Bourbonvaniljaa
1 dl Foodin Mulperimarjoja
ripaus Foodin Merisuolaa
Kanelitahna:
6 Foodin Medjool-taatelia
1 dl vettä
1 rkl Foodin Ceylonkanelia
Omenamuru:
2 rkl pohjamassaa
1 rkl kanelitahnaa
0,5 dl Foodin Mulperimarjojen murua
2 tl Foodin Ceylonkanelia
kuutioitu omena
Valmistusohje

Pohja

1. Laita tiikeripähkinäjauhe, mulperit, kivettömät taalit, kookosmanna ja mausteet tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi, tiiviiksi massaksi.
2. Raasta omena ja lisää se pohjamassan joukkoon nesteineen, sekoita pohjamassa tasaiseksi.
3. Ota pohjamassasta 2 rkl kulhoon omenamurun valmistusta varten
4. Painele pohja kakkuvuokaan piirakkapohjan tavoin muodostaen korkeat reunat

Täyte

VALMISTELUT: Hienonna kaakaovoi ja laita se vesihauteeseen sulamaan.

1. Aloita valmistamalla kookoskerma blendaamalla kookosmanna ja vesi keskenään.
2. Lisää blenderiin avokado ja omenaa sekä psyllium, sekoita tasaiseksi
3. Lisää seuraavaksi mausteet toco, lucuma, hunaja ja puristettu sitruunan mehu, sekoita tasaiseksi
4. Lisää viimeiseksi blenderiin sulanut kaakaovoi sekä sitruunamelissa ja sekoita
5. Tarkista maku! Levitä täyte yhdessä kanelitahnan kanssa piirakkapohjan päälle

Kanelitahna

1. Mittaa vesi ja laita kivettömät taatelit sekä kaneli korkeaan kulhoon, surauta sauvasekoittimella tasaiseksi
2. Nosta 1 rkl kanelitahnaa omenamurun valmistusta varten
3. Levitä kanelitahnaa yhdessä täytteen kanssa piirakkapohjan päälle

Omenamuru

1. Sekoita pohjamassa, kanelitahna ja kaneli tasaiseksi
2. Lisää joukkoon mulperin murut ja kuutioitu omena, sekoita tasaiseksi
3. Lisää omenamuru tasaisesti täytteiden päälle

YHTEYSTIEDOT

Foodin – Rawmance Oy
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin 8-16
info@foodin.fi
040 648 6670

YHTEISTYÖKYSELYT JA MARKKINOINTI

Maria Huovinen
maria@foodin.fi
044 0210193
Mediamyynti vain sähköpostitse.

INTERNATIONAL CONTACTS

Lasse Jalkanen
lasse@foodin.fi
+358445300036

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.