Nana Heikkilä

 

Hei! Olen Nana Heikkilä, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja bloggaaja. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani. Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito ja rehellisyys.

Edustan terveellistä mutta rentoa otetta ravintoasioissa – en harrasta totaalikieltoja, vaan pyrin syömään sellaista ruokaa, joka ravitsee kehoani, mutta samalla haluan myös nauttia elämästä herkutellen. Tietyt ravintolisät ja superfoodit auttavat minua rakentamaan terveyttä vaalivan ruokavalion ja takaavat riittävän ravintoaineiden saannin kiireisessä arjessa.

Nanan suosikit

  • Vanilja heraproteiini: helppo ja herkullinen tapa turvata riittävä proteiininsaanti, kätevä sujauttaa esimerkiksi smoothieiden joukkoon.
  • MSM+OptiC: hiusten, ihon, nivelten ja kynsien hyvinvointiin tärkeä lisä aamuisin. Kynnet ja hiukset ovat vahvistuneet huomattavasti tämän tuotteen käyttöönoton jälkeen.
  • Viherjauhe: otan aamuisin yhden mittalusikallisen viherjauhetta, joka takaa päivittäisen vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden saannin helposti, turvallisesti ja herkullisesti. Olo on virkeämpi ja energisempi joka aamuisen viherdrinkin jälkeen.
×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.