Macaiset bataattirieskat ovat herkullinen vaihtoehto perinteisille rieskoille. Maca tuo rieskoihin lisää ravinteikkuutta ja ominaista, herkullista makuaan. Resepti on Foodinin oman Maria Huovisen käsialaa.

AINESOSAT

500g bataattia
2dl kurpitsansiemenjauhoa 
1 dl mantelijauhoa
1 dl kookosjauhoa
1 dl tattarijauhoa
2 rkl psylliumia
2-3 rkl macaa
Himalajan kristallisuolaa
2 kpl kananmunia

ANNOS

6 annosta

VALMISTUSAIKA

45 minuuttia

Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton

AINESOSAT

Keitä ja soseuta bataatit.

Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää joukkoon bataattisose sekä munat.

Pyörittele tattarijauhosta ja macassa, muotoile rieskaksi pellille.

Paista uunin keskitasolla 225’c 10-12minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *