Lisukkeet

Meiltä löydät gluteenittomia lisukkeita osaksi jokapäiväistä ruoanlaittoa. Perinteiset, maailman ravinteikkaimmat viljat ja kasvit rikastuttavat ruokavaliota ravinteikkuudellaan ja sopivat myös useimmille herkkävatsaisille sekä ruoka-allergikoille.

Lisukkeemme omaavat luonnollisesti herkullisen, miellyttävän maun sekä ruokaisan koostumuksen. Pitkän historian perinteisessä ruoanlaitossa omaavat kvinoa, tattari ja hirssi ovatkin oiva lisä ruoanlaittoon mm. sellaisenaan riisin ja pastan tapaan, osana salaatteja ja pataruokia sekä monipuolisempaa ruoanlaittoa.

Lisukkeeksi

 

Lisukkeemme ovat ravinteikas lisä lautaselle ja sopivat myös osaksi salaatteja tuomaan lisää herkullista makua, ravinteikkuutta ja ruokaisuutta.

Puuro

 

Täyttävä, ravitseva puuro valmistuu vaivatta tattarista, kvinoasta, hirssistä ja amarantista. Voit valmistaa myös tuorepuuron liottamalla viljoja yön yli – tämä valmistustapa on erittäin hellävarainen ja pitää kaikki tärkeät ravinteet tallella.

Pataruoat

 

Saat lisää ruokaisuutta pataruokiisi lisäämällä joukkoon kvinoaa, tattaria, amaranttia tai hirssiä. Niiden ominainen maku sopii hyvin käytettäväksi yhdessä niin kasvis- kuin liharuokienkin kanssa.

×  

 

Total: 3.95

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.