Näitä proteiinipitoisia lettuja voisi kutsua yhden raaka-aineen letuiksi, sillä pääraaka-aineina toimivat Foodinin punaiset linssit! Liota linssejä yön yli, huuhtele hyvin ja blendaa yhdessä Foodinin kvinoajauhon, veden ja suolan kanssa sileäksi taikinaksi. Letut kannattaa paistaa runsaassa oliiviöljyssä, jotta saat pinnasta rapean ja herkullisen.

Valmiit letut ovat maukkaita Foodinin Currydipin, kasvisten ja yrttien kera. Voit myös tarjota letut osana ateriaa, esimerkiksi curry-ruokien kanssa.

AINESOSAT

Noin 20 pientä lettua 

Lettutaikina: 

2 dl Foodinin punaisia linssejä 

0,5 dl Foodinin kvinoajauhoja 

1,5 dl vettä 

½ tl suolaa 

Foodinin Extra neitsytoliiviöljyä paistamiseen 

Tarjoiluun: 

Foodinin Currydippiä 

kasviksia, kuten salaattia, tomaatteja ja korianteria 

VALMISTUSOHJE

Liota linssejä vedessä kulhossa yön yli. Seuraavana päivänä huuhtele ja valuta linssit hyvin ja blendaa ne yhdessä kvinoajauhon, veden ja suolan kanssa sileäksi taikinaksi. 

Ota noin 1,5-2 rkl lettutaikinaa per lettu. Paista lettuja runsaassa tilkassa oliiviöljyä noin minuutin per puoli, tai kunnes lettu on kypsä reunoilta ja valmis käännettäväksi. Toista, kunnes kaikki letut on paistettu. 

Tarjoile valmiit letut lämpimänä Foodin Currydipin, kasvisten ja yrttien kanssa tai aterian osana. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

-30%
2,23 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
14,49 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista