Linda Ajo

Olen 24-vuotias ikiliikkuja Vantaalta. Urheilu on ollut erittäin tärkeä osa elämääni nyt noin kymmenen vuoden ajan, jolloin innostuin siirtymään muutamasta tanssitunnista lähes päivittäin käymään erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Jumppatunneilta siirryin myöhemmin uinnin pariin, jota harrastin Yhdysvalloissa vaihto-oppilasvuoteni ajan. Uintiharrastukseni ei Suomessa enää jatkunut, mutta harrastin muutaman vuoden nyrkkeilyä SM-tasolla sijoittuen pronssille. 2012 innostuin punttisalista, ja kilpailin keväällä 2016 body fitness beginners-sarjassa sijoittuen hopealle. Urheilu on parasta slloin, kun se on vaihtelevaa; siksi viikko-ohjelmani treenien puolesta sisältää paljon erilaisia harjoitteita. Fiksusta treenaamisesta ei tule mitään, jos muu elämä ei ole balanssissa. Paitsi että panostan 100% laadukkaaseen ravintoon ja riittävään lepoon, vaalin myös henkistä hyvinvointia sekä positiivisia ajatuksia, ihmisiä ja tapahtumia elämääni. Ajatuksillamme on valtava vaikutus koko elämäämme, joten oman mielen treenaamista kannattaa harjoitella aktiivisesti ja säännöllisesti.

Koulutukseltani olen FAF spinning ohjaaja sekä viittä vaille valmis AMK-sosionomi. Valmistumisen jälkeen aion hakeutua jatko-opiskelemaan. Tällä hetkellä sopivan kiireinen arkeni muodostuu työstä, opiskelusta, urheilusta, lukemisesta, parisuhteesta ja ystävistä. Olen kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista, suorituskyvyn optimoinnista sekä ravinnosta, joka tukee aivojen ja suoliston hyvinvointia. Suolisto todellakin on ihmisen toiset aivot ja uskon, että laadukkaalla ruoalla voimme parantaa paljon esimerkiksi mielialaamme, yleistä jaksamistamme, palautumistamme, muistiamme, ihon kuntoamme ja stressinsietokykyämme, noin mainitakseni nyt muutaman.

 

Lindan suosikit

Kaikki Foodinin herkulliset ja ravinnerikkaat tuotteet edistävät sekä mielen että kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia; siksi niitä kannattaa käyttää monipuolisesti päivittäin. Valikoimassa on runsaasti tuotteita, jotka muun muassa edistävät unta ja tukevat tasapainoista hormoonitoimintaa. Positiiviset vaikutukset huomaa parhaiten tuotteiden säännöllisellä käytöllä. Foodinin tuotteet sopivat loistavasti myös herkälle vatsalleni. Ehdottomat viisi suosikkiani Foodinilta, joita eniten arjessani kuluu ovat:

1. Vatsaystävällinen heraproteiini
2. Ravinnerikas viherjauhe
3. Esipilkottu punainen maca-jauhe
4. Kaikki suussasulavat raakasuklaaherkut (etenkin raakasuklaa-inkiväärit ja -parapähkinät)
5. Pehmeät medjool taatelit.

Vaniljan ja suklaan makuinen heraproteiini, vitamiinipitoinen viherjauhe sekä naisille suunnattu punainen maca-jauhe sopivat loistavasti minkä tahansa smoothien sekaan. Raakasuklaaherkkuja ja taateleita tulee nautiskeltua usein sellaisenaan, eikä niistä tule perinteisten suklaaherkkujen tapaan huono olo!

Olen valtavan onnellinen ja kiitollinen, että saan kuulua Foodinin huikeaan urheilijatiimiin <3 Yhdessä saamme jakaa samat arvot, innostaa ihmisiä kohti terveellisempiä elintapoja ja näyttää, mitä laadukas ja monipuolinen ravitsemus on.

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.