Kookosvesi – kehoa nesteyttävä janojuoma

Foodinin kookosvesi on ympäristöystävällisesti metsäviljellyistä nuorista kookospähkinöistä valmistettu raikas ja virkistävä janojuoma. Luomulaatuinen kookosvesi on täynnä 100% aitoa ja puhdasta kookosta, eikä siinä ole käytetty lainkaan lisäaineita

Alkuperä- ja valmistusmaa: Vietnam
Kestävä kehitys: ympäristöystävällinen metsäviljely, joka tukee luonnon monimuotoisuutta
Ekologisuus: kookospähkinä hyödynnetään kokonaisuudessaan, jolloin sen osia käytetään myös muihin kookostuotteisiin sekä maan lannoittamiseen, jolloin turhaa jätettä ei synny
Eettisyys: varmistaaksemme viljelijöiden ja tuotantotyöntekijöiden eettiset työolosuhteet, vierailemme säännöllisesti kumppaneidemme luona ja teemme yhteistyötä paikallisten valvovien tahojen kanssa
Valmistus: nuorista vihreistä luonnonmukaisesti kasvatetuista kookospähkinöistä
Pakkaus: ekologinen kierrätettävä ja uudelleensuljettava, Tetrapak
Kierrätys: lajitellaan sellaisenaan korkki mukaanlukien kartonkikeräykseen

Metsäviljely ja koko hedelmän hyödyntäminen tukevat kestävää kehitystä

Kookosveteemme käytettävät kookospähkinät viljellään täysin luonnonmukaisesti metsäviljelynä. Tämä tarkoittaa sitä, että kookospalmut kasvavat luonnollisesti yhdessä muiden puiden ja kasvien, kuten ananaksen, banaanin ja pomelon kanssa. Näin luonto pysyy monimuotoisena ja rikastuttaa itse itseään. Tämä antaa myös viljelijöille mahdollisuuden turvata elinkeinonsa muuten kuin yhden hedelmän varaan.

Kookosvesi on myös eettinen ja kestävä valinta, sillä kookospähkinät kerätään käsin ja hyödynnetään kokonaisuudessaan myös muihin kookostuotteisiin, jolloin turhaa jätettä ei synny. Kookoksen kuorta käytetään paikallisten viljelijöiden hyödyksi mm. maan lannoittamiseen sekä karvaista kuoren osaa mm. mattojen valmistukseen.

Taustatyö ja tiivis yhteistyö ympäristöystävällisyyttä ja eettisyyttä varmistamassa

Säännölliset vierailut yhteistyökumppaneidemme ja viljelijöidemme luona ovat perusta hyvälle yhteistyölle, molemminpuoliselle luottamukselle ja ymmärrykselle.

Kookosvetemme valmistaja on vietnamilainen kookostuotteiden pioneeri, johon perustajamme Lasse Jalkanen tutustui muutamia vuosia sitten vanhojen kumppaneidemme suosituksesta. Kun pääsimme paikan päälle tutustumaan kookosveden valmistukseen ja varmistamaan yhteisen arvomaailman eli 100% puhtauden, ekologisuuden, ympäristöystävällisen metsäviljelyn sekä eettiset toimintatavat, olimme valmiit aloittamaan yhteistyön.

Kookosvesikumppanimme on oman seutunsa merkittävä työllistäjä, joka tarjoaa pysyvän elinkeinon tuhansille pienviljelijöille. Tämän lisäksi yritys työllistää tuotannossaan sesongin aikana yli 500 ihmistä ja sesongin ulkopuolellakin puolet tästä määrästä.

Kookosvettä suojaava kartonkipakkaus voidaan uusiokäyttää 100%:sti kierrättämällä

Kookosvetemme pakataan laadukkaaseen TetraPak -kartonkipakkaukseen, johon käytetty paperiaines on valmistettu FSC -sertifiointia noudattaen. FSC-sertifioinnin mukaan “metsänomistajan tulee ylläpitää tai palauttaa metsiensä ekosysteemi, siihen kuuluva biologinen monimuotoisuus, sekä luonnonvarat ja maisemat” (lähde FSC).
Lue lisää FSC-periaatteista ja -kriteereistä täällä >>

Nesteyttävä ja virkistävä janojuoma 

Voit juoda kookosvettä sellaisenaan, mielellään viilennettynä, jano- ja palautusjuomana sekä käyttää makua tuovana nesteenä ruuanlaitossa lisäämällä sitä esim. smoothien ja pataruokien joukkoon. Kookosvedessämme maistat puhtaan ja raikkaan, makeahkon tuoreen kookospähkinän. Se on tasapainoinen ja virkistävä juoma, joka on täynnä arvokkaita luonnon omia mineraaleja.

Uudelleensuljettavan korkin ansioista juoma kulkee kätevästi mukana matkallakin. Avattu juoma säilyy kylmässä 2 vuorokautta.

Suositun kesäjuoman uusi koko

Toukokuussa saimme valikoimaan 0,33 litraisen pakkauksen rinnalle suuremman ja ekologisemman 1 litran pakkauskoon.
Kookosvesiämme löydät ympäri maan S- ja K-ryhmän kaupoista, kaikista Ruohonjuurista, sekä hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista.

Tutustu uutuus-tuotteeseen täällä >> 

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.