Kesäkurpitsasämpylät

mennessä syys 19, 2016Jauhot ja kuidut, Reseptit0 Kommenttia

“Mehevät kesäkurpitsasämpylät ovat maukas ja ravitseva, luontaisesti gluteeniton vaihtoehto. Reseptin on luonut Laura Laukka – helsinkiläinen hyvinvointivalmentaja ja aktiivinen bloggaaja. Hänen bloginsa keskittyy pääosin henkiseen hyvinvointiin, herkulliseen ruokaan, liikunnan iloon ja elämänpohdintaan. Reseptit syntyvät aina fiiliksen mukaan, omaa mielikuvitusta käyttäen. Lisää voit lukea osoitteesta laurarosilla.fi“”

ANNOKSIA

12 kpl

Valmistusaika

45 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

3dl kurpitsansiemenjauhoa
3dl tattarijauhoa
1 kananmuna TAI 1tl psylliumia
keskikokoinen kesäkurpitsa
tai puolikas isosta kesäkurpitsasta
0,5dl oliiviöljyä tai sulaa kookosöljyä
2-3dl vettä
1tl leivinjauhetta

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpeämään 200°C.
  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
  3. Raasta sekaan kesäkurpitsa ja öljy, ja sekoita.
  4. Lisää lopuksi vielä vesi (lisää ensin vain 2dl ja jos taikina on silloin sopivan kosteaa, muttei liian löysää, älä lisää enää vettä.
  5. Muotoile taikinasta noin nyrkin kokoisia paloja leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista noin 30min.

YHTEYSTIEDOT

Foodin – Rawmance Oy
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin 8-16
info@foodin.fi
040 648 6670

YHTEISTYÖKYSELYT JA MARKKINOINTI

Maria Huovinen
maria@foodin.fi
044 0210193
Mediamyynti vain sähköpostitse.

INTERNATIONAL CONTACTS

Lasse Jalkanen
lasse@foodin.fi
+358445300036

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.