Imettäjän superfoodit

2 thoughts on “Imettäjän superfoodit

 1. Elina says:

  Hei. Itse lopetin viherjauheen käytön, kun selvitin, että levät ym tulevat Kiinasta. Kuinka ne voi olla puhtaita? Siellähän sateen tullen käsketään pitää varjoa sen happosateen takia, koska naamasta kuotiutuu iho. Ajattele mitä nämä levät on imeneet..

  • Foodin says:

   Hei Elina ja kiitos kommentista blogiimme!

   Chlorella on ainut viherjauheemme raaka-aine, joka tulee Kiinasta. Se on tutkitusti ja todistetusti puhdasta. Chlorella kasvaa kontrolloiduissa olosuhteissa, joissa vesi on puhdasta 600m syvää pohjavettä – ja näin sen pitää ollakkin, kun kyseessä on luomutuote 🙂

   Kiina on iso maa, isompi kuin Eurooppa ja sitä kohtaan on toki paljon ennakkoluuloja alkuperämaana, mutta nämäkään asiat ei ole niin mustavalkoisia 🙂 Aivan kuten myös täällä pienessä Suomessakin niin Kiinassakin voidaan tehdä asioita joko hyvin tai hyvin huonosti – ja alkuperämaata tärkeämpää onkin löytää kumppanit ja viljelijät, jotka toimivat meidän arvojen mukaisesti tuottaen raaka-aineita jotka ovat parasta mahdollista laatua.

   Meidän Lasse onkin vieraillut Kiinassa useamman kerran varmistuakseen tuotteiden laadusta ja valmistustavoista. Chlorellan viljelijäämme voi kutsua Kiinassa pioneeriksi alallaan, sekä maailmanlaajuisesti merkittäväksi ja luotettavaksi toimijaksi. Levät kasvatetaan syrjäisellä maaseudulla kaukana teollisuudesta puhtaassa ympäristössä ja puhtaalla vedellä. Altaat ovat suurilla kasvihuoneilla katettuja, jolloin chlorella saa tarvitsemansa auringonvalon ja ovat suojassa ilmansaasteilta. Aito luonnonvalo takaa niiden korkeat ravinnepitoisuudet ja etenkin lehtivihreän eli klorofyllin suuren määrän. Levät saavat puhtaan kasvuveden jopa 600 metrin syvyydestä. Puhdas vesi pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet kuten mikrobiologiset arvot ovat ensiluokkaisen pienet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *