Eveliina Tistelgren

Olen Eveliina Tistlegren – ammattiurheilija, -bloggaaja ja -valmentaja. Tällä hetkellä keskityn urheilu-uraani, jossa minulla on vielä tavoitteita seuraavaksi muutamaksi vuodeksi. Lisäksi intohimoni on inspiroida ja auttaa muita löytämään liikkumisen ilo sekä terveellisen ruoan ja tarpeellisen levon hyödyt. Hyvinvointi ja energisyys on minulle kaikkein tärkeintä kilpaurheilusta huolimatta! Rakastan itseni haastamista ja energistä elämääni, mutta vastapainoksi kaipaan myös rauhoittumista, luontoa ja pohdiskelua!

Vapaaohjelma fitness parhaat saavutukset:

SM 1. 2012
EM 7. 2013
EM 6. 2016
SM 2. 2016

Ruokavalion merkitys arjessani on erittäin merkittävä, sillä se vaikuttaa energiatasoihin, palautumiseen, treenitehoihin, uneen sekä näiden kautta kokonaisvaltaisesti terveyteen ja hyvinvointiin. En ole liian tarkka syömisistäni, mutta olen toki opetellut jo kauan syömään monipuolisesti ja terveellisesti urheilunkin vuoksi. Filosofiani on, että syön sellaista mikä tekee hyvää mielelle ja keholle! Kilpailukaudella ruokavalioni on hieman tarkempi, mutta koostuu aikalailla samoista perus jutuista mikä lisäksi buustaan päiviä superfoodeilla ja joillakin vitamiinilisillä varmistaakseni kaikkien ravinteiden saannin.

Even suosikit

  1. Viherjauhe.
  2. Kookosöljy
  3. Ruusunjuuri
  4. Reishi
  5. Kookosmanna.

Nämä ovat ehdoton kärki, mutta voisin melkein luetella kaikki heh! Viherjauheen avulla varmistan ravinteiden saantia ja se virkistää kehoa. Ruusunjuuri ja reishi toimivat tukena stressinhallinnan kanssa – ruusunjuuresta hieman puhtia ennen treeniä ja reishia illalla rauhoittumiseen. Kookostuotteita rakastan maun vuoksi ja käytän niitä päivittäin jossain muodossa – puurossa, kahvissa, ruoanlaitossa, iholla.