Emmi Lehtomaa

Olen Emmi Lehtomaa, henkiseen hyvinvointiin keskittynyt somevaikuttaja, LFC Life Coach (syksyllä 2017) & Fitnessmalli.fi -kilpailun & blogiportaalin omistaja.

Olen voittanut Fitnessmalli -kilpailun 2012 , josta on lähtenyt liikkeelle missio olla mukana muuttamassa koko fitness – ja somemaaailmaa terveempään suuntaan!

Ravinolla on suuri merkitys omaan jaksamiseen arjessa. Minulle tärkeää ei ole mitkään ulkoisen seikat, vaan se, että pysyn arjessa energisenä ja ajatus luistaa!

Emmin suosikit

  1. Tällä hetkellä ykkönen: pika- mane + kapryylihappo! Ihan ykköstuotteet kun haluan tehostaa ajattelua! Teen tästä oman juoman: sekoitan pika-manea esim, teehen, joukkoon Kapryylihappoa + Ghee ja blenderiin! Mahtava fiilis tämän jälkeen mennä esim palaveriin tai alkaa kirjoittamaan!
  2. Ikisuosikki; Viherjauhe! Kuuluu aamun rutiineihin samalla tavalla, kuin hampaiden pesu ja suihkussa käynti! Vihermix + sitruuna + vesi heti herättyä ja aamu lähtee käyntiin hyvällä energialla!
  3. Herkutteluhetkiin en tiedä parempaa, kuin raakasuklaakuorrutetut inkiväärit. Siis PARASTA MITÄ KOSKAAN OLEN MAISTANUT!!!!!
×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.