Lääkinnälliset sienet ovat vakiinnuttaneet asemaansa Suomessa viime vuosien aikana. Foodinin valikoimasta löydät erilaisia kiinalaisesta lääketieteestä tunnettuja yrttejä ja sieniuutteita sekä uusimpana laadukkaat kotimaiset tinktuurat.

Sieni ja yrttitinktuuroilla tuet kehoasi erilaisissa haastetilanteissa. Mm. vastustuskyky, stressi, suorityskyky, suoliston haasteet ja jaksaminen saavat uutta puhtia kotimaisista uutuustinktuuroistamme. Tunnista siis tarpeesi ja tue vastustuskykyäsi helposti nautittavilla 100% suomalaisilla yrtti- ja sienitinktuuroilla.

Pakuri – vastustuskyvyn tueksi

Tehokas apu flunssakaudelle: vireyttä ja vastustuskykyä kaipaavalle

Pakurikääpä on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä lahottajasieni, joka muodostaa puun rungolle pakureita. Suomessa siitä on keitetty sota-aikana emäksistä kahvin korvikketta ns. “tikkateetä”.

Pakuria on käytetty eri puolilla maailmaa yleiskuntoa vahvistavana yrttinä. Lisäksi pakuri vaikuttaa erityisesti vastustuskyvystämme huolehtivan suoliston alueella tukien suoliston terveitä bakteerikantoja. 

Erityisen vahva pakuritinktuuramme on valmistettu suomalaisesta pakurista, vesi- ja alkohioliuuttamalla. Sen tehoaineet ovat standardoituja: kiintoainepitoisuus on 10 %, josta polyfenoleja on vähintään 1,5 % ja beetaglukaaneja vähintään 1,5 %. Tuote sisältää 20 % etanolia.

Suositeltu päiväannos on yksi pipetillinen 1–3 kertaa päivässä veden kera (1 pipetillinen = 1ml = 100mg pakurin vaikuttavia ainesosia)

Ruusujuuri – suorituskykyä ja jaksamista tukemaan

Aktiivisesta elämästä nauttivalle, lisäpuhtia kaipaavalle 

Ruusujuuri on pohjolan vanhimpia voimakasveja. Vahva ruusujuuriuutteemme on Lapissa kasvaneista ruusujuurista valmistettu, vesi- ja alkoholiuutettu ekstra-vahva uute, jonka tehoaineiden pitoisuudet on standardoitu. 

Ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan kiireisen elämän haastaviin olosuhteisiin, tasapainottaa mieltä ja hillitsee stressiä sekä edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä tukee sydäntä ja verenkiertoelimistöä. 

Ruusujuuritinktuuran kiintoainepitoisuus 10 %, josta salidrosideja ja rosaviineja vähintään 2.5 %. Sisältää 20 % alkoholia.

Suositeltu päiväannos on yksi pipetillinen 3 kertaa päivässä veden kera (1 pipetillinen=1ml=100mg ruusujuuren vaikuttavia ainesosia)

Tutustu tuotteeseen Lue ruusujuuresta tarkemmin täällä

Reishi – rauhoittumista ja keskittymiskykyä tukemaan

Kierroksilla käyvälle ja rauhoittumista kaipaavalle. Keskittymistä ja unen saantia tukemaan.

Lakkakääpä eli reishi on yksi maailman tunnetuimpia ja eniten käytettyjä lääkinnällisiä sieniä (yhdessä siitakesienten kanssa), jota on myös erittäin laajasti tieteellisesti tutkittu. Suomessa lakkakääpiä kasvaa rehevissä rantalehdoissa ja tervaleppäkorvissa. Isäntäpuina toimivat tervaleppien lahokannot tai maatuvat rungot, välillä lahot koivut tai kuuset. 

Tuhansia vuosia vanha historia nostaa tämän henkisyyteen, unimaailman tasapainottamiseen, ahdistuksen lievittämiseen ja mielen kirkkauteen linkittyvän käävän koko perinteisen kiinalaisen lääketieteen arvostetuimpien yrttien kärkeen. Reishi tasapainottaa kehoa ja auttaa rauhoittumaan, vaikka se ei lainkaan väsytä eikä piristä.

Tutustu tuotteeseen Lue reishistä tarkemmin täällä
Ale!
Ale!
Ale!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *