INTOHIMONA SUKLAA

Foodin raakasuklaat ovat pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto! Perustajamme Lasse Jalkanen on erityisen suuri suklaan kuluttaja ja nautiskelija itsekin, minkä vuoksi suklaatuotteet ovat keskiössä ja erityisen huomion kohteena meillä Foodinilla. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaasti ja eettisesti tuotettua kotimaista suklaata, jonka valmistukseen on käytetty ekstrapaljon rakkautta!

Kaikissa suklaa-herkuissamme yhdistyvät ravinteiden lisäksi aromikkaat, herkulliset makumaailmat. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy jopa 17 erilaista suklaalevyä sekä kymmenkunta erilaista suklaapäällysteistä pähkinää, marjaa ja hedelmää. Kivimyllyssä pehmeäksi työstetty kaakaomassa yhdessä kermaisten, täyteläisten pähkinöiden ja manteleiden sekä herkullisten kuivattujen marjojen kanssa luovat tasapainoisen makuelämyksen, joka hellii niin kehoa kuin mieltäkin.

Suomessa käsityönä valmistettu

Raakasuklaamme on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä, jossa valmistamme jokaisen suklaalevymme alusta alkaen itse! Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava suklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla.

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä, missä kaakaolla on pitkä historia.

Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista. Kookossokerilla on myös alhainen glykeeminen indeksi, joten se on hyvä valinta myös sen suhteen.

Kuluvan syksyn aikana päivitämme suklaan reseptejä niin, että lisäämme kaikkiin suklaatuotteisiimme Bacillus coagulans -probiootteja. Näin saamme suklaaseen entistä enemmän hyvää tekeviä ominaisuuksia!

Kaikille suklaatuotteillemme on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä!

Raakasuklaa nimestä huolimatta

Suomen Ruokavirasto (entinen Evira) on määrittänyt, ettei jatkossa nimeä ”raakasuklaa” tule käyttää tuotenimenä. Tämä johtuu siitä, että termiä ei ole määritelty kauppa- ja teollisuusministeriön laatimassa asetuksessa koskien kaakao- ja suklaatuotteita (451/2003).

Jatkossa siis niin meidän kuin muidenkin raakasuklaavalmistajien tuotteet kulkevat jatkossa ilman raaka-etuliitettä. Meillä tuotteet nimetään esimerkiksi nimillä ”suklaainkivääri” ja ”organic craft chocolate”. Itse tuote, reseptiikka ja valmistustapa pysyvät täysin samana kuin aiemminkin.

Suklaavalikoimamme

Kaikissa suklaa-herkuissamme yhdistyvät ravinteiden lisäksi aromikkaat, herkulliset makumaailmat. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy jopa 17 erilaista herkullista suklaalevyä sekä kymmenkunta erilaista suklaapäällysteistä pähkinää ja marjaa. Kivimyllyssä pehmeäksi työstetty kaakaomassa yhdessä kermaisten, täyteläisten pähkinöiden ja manteleiden sekä herkullisten kuivattujen marjojen kanssa luovat tasapainoisen makuelämyksen, joka hellii niin kehoa kuin mieltäkin.


Hyvää tekevä Fight Back -suklaa

Halusimme tehdä yhdessä aivovammakuntoutuja Pekka Hyysalon kanssa hyvää ja tästä tuloksena syntyi Happy Heart -suklaa.  Happy Heart on samettisen pehmeä makuelämys, joka kätkee sisälleen myös hyvää sydämelle tekevän Acticoan eli kaakaouutteen.  Mikä kuitenkin tärkeintä, jokainen ostettu Happy Heart suklaalevy tuo 50 senttiä Fight Back-yhdistykselle, jolla tuetaan paitsi Pekka Hyysaloa myös muita aivovammakuntoutujia ja syöpää sairastavia lapsia. Lue lisää Happy Heart -suklaasta >>


Joulun suosikki Ginger Bread -suklaa

Raakasuklaa ja piparkakku ovat suussasulava makuyhdistelmä, jota ei kannata edes yrittää vastustaa. Mausteina tässä ihastuttavassa suklaassa on käytetty luomulaatuisia mausteita: kanelia, muskottipähkinää, neilikkaa, kardemummaa, maustepippuria, muskottipähkinän kukintoa ja inkivääriä. Lue lisää piparkakkusuklaasta >>

 

“Foodinin Sininen” Coconut milk -suklaa

Foodinin siniseksi suklaaksi ristitty Cocomut-suklaa on hurmannut suklaitamme herkuttelevat maitomaisuudellaan ja samettisella koostumuksellaan. Lue lisää Foodinin sinisestä >>

 

Aidoilla marjajauheilla maustetut suklaat – mansikka ja mustikka

Suomalaista mansikkaa ja mustikkaa suklaamme sisältävät lähes 10% pakastekuivattua mansikkajauhetta, joka vastaa yli desilitran verran tuoreita luomumansikoita!
Lue lisää mansikkasuklaasta >>
Lue lisää mustikkasuklaasta >>

Syksyn uutuus-suklaat: luomusuklaakuorrutetut mansikka ja vadelma

Suklaavalikoimamme täydentyy lokakuussa kahdella suussasulavalla suklaapäälysteisellä marjalla: mansikalla ja vadelmalla. Kotimaiset suosikkimarjat mansikka ja vadelma saavat suussasulavan kuorrutteen suositusta luomusuklaastamme. Tämä makujen yhdistelmä on vastustamaton.
Lue lisää suklaakuorrutetusta mansikasta >>
Lue lisää suklaakuorrutetusta vadelmasta >>

 

YHTEYSTIEDOT

Foodin – Rawmance Oy
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin 8-16
info@foodin.fi
040 648 6670

YHTEISTYÖKYSELYT JA MARKKINOINTI

Maria Huovinen
maria@foodin.fi
044 0210193
Mediamyynti vain sähköpostitse.

INTERNATIONAL CONTACTS

Lasse Jalkanen
lasse@foodin.fi
+358445300036

×  

 

Total: 2.95

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.