Flow-kahvi ja -raakasuklaa ovat tuotekehityksestämme vastaavien Lasse Jalkasen ja Jaakko Halmetojan pitkän tuotekehityksen tulos.

Idea tuotteista sai alkunsa kiireisen arjen helpottamisesta. Keskiössä oli myös suklaan ja kahvin tuoma makunautinto, jota tuotteen kehittäjät halusivat tehostaa entisestään.

“Kahvia juodessa voi helposti saada “kofeiiniöverit”. Tämän vuoksi lisäsimme Flow-kahviin teaniinia, joka toimii vastaparina kofeiinille. Eli kahvista saa virtaa, mutta teaniini auttaa kuitenkin pitämään homman kasassa ilman ”tärinöitä”, Lasse hehkuttaa.

FLOW-KAHVI

Foodin Flow-kahvin perustana toimii perulainen Reilun kaupan luomukahvi, joka paahdetaan yhteistyössä jyväskyläläisen pienpaahtimon kanssa. Joukkoon lisätään vahvaa siiliorakasuutetta (Lion’s mane), kaakaosta valmistettua Chocamine -uutetta sekä L-teaniinia.

FLOW-SUKLAA

Flow-raalasuklaa on tumma suklaa, joka sisältää siiliorakasuutetta, chocamine-uutetta sekä kurkumiinia.

Huolella ja rakkaudella Jyväskylän tehtaallamme käsityönä valmistettu raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Näitä papuja sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.

Tehoaineita on ripoteltu suklaan joukkoon useamman gramman verran, joten kyse ei ole pelkästään kiinnostavien raaka-aineiden “name droppailusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *