Tämä gluteeniton ja maidoton sekä vegaaninen bataattilaatikko on takuuvarma joulupöydän hitti! Reseptin on luonut ravitsemusta opiskeleva hyvinvointikirjailija ja bloggaaja Aino Mäkelä, jolle terveellinen ruoka on intohimo.

AINESOSAT

850g bataattia
2 dl Foodin Kookosmannaa
2 tl Foodin Kardemummaa
1 rkl Foodin Kookosöljyä
2 rk Foodin Kurpitsansiemeniä
2 rkl Foodin Auringonkukansiemeniä
ripaus suolaa

ANNOS

12 annosta

VALMISTUSAIKA

30 minuuttia

Vegaaninen, maidoton, gluteeniton

VALMISTUSOHJE

Keitä kuorittu ja pieneksi pilkottu bataatti pehmeäksi.

Kaada keitinvesi pois ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Lisää joukkoon kookosmanna ja mausta kardemummalla.

Valmista kardemummacrumble sulattamalla kookosöljy vesihauteessa ja hienontamalla siemenet muruksi.

Mausta kookosöljy kardemummalla, lisää siemenet joukkoon ja sekoita tasaisesti.

Laita bataattisose vuokaan ja ripottele päälle kardemummacrumblea, paista 175 asteisessa uunissa n. 1-1,5 tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista