Viherjauheet ja levät

Valikoima maailman parhaita ja puhtaimpia, ravinnetiheitä vihreitä niin maalta kuin merestäkin. Tutustu ViherjauheisiinMene Kauppaan

Viherjauheet ja levät

Foodinin viherjauheet ovat ravinnetiheitä, kuivattuja jauheita niin maalta kuin vedestä. Ne sisltää runsaasti niin kehoamme ruokkivaa lehtivihreää, mineraaleja ja hivenaineita kuin energisöiviä B ryhmän vitamiineja.

Viher- ja leväjauheet on erinomainen ja helppo lisä päivittäisten ravinteiden saamiseen. Foodinin viherjauheet ovat erittäin konsentroituja ja ne sisältävätkin poikkeuksellisen paljon ravinteita. Olemme valinneet viherjauheemme sen maantieteellisen lokaaation mukaan, missä ne voivat kasvaa mahdollisimman puhtaissa olosuhteissa, mutta myös ravinteikkaassa maaperässä.

Voit lisätä viherjauheita aamupuuroon, jogurttiin, smoothieen tai nauttia kehoa energisöivää viherjuomaa pitkin päivää!

Rutkasti ravinteita

Tummapigmenttiset vihreät kasvit sisältävät runsaasti elimistölle tärkeitä ravinteita. Näitä ravinnepommeja kasvaa niin kotimaan metsiköissä kuin trooppisten vesistöjen pohjassa. Yksi vihreiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden sisältämä klorofylli eli lehtivihreä, joka on maapallolla kaikelle elämälle elintärkeä.

Parempi palautuminen

Vihreiden emäksisöivä ja verta puhdistava vaikutus voi näkyä positiivisesti myös urheilusuorituksista palautuessa. Energia-aineenvaihdunnan tehostuminen ja vihreiden kyky nopeuttaa kuona-aineiden poistumista lihaksista yhdessä niiden sisältäien tärkeiden ravinteiden auttaa kehoa palautumaan rankankin suorituksen jälkeen.

Ruoansulatus & vastuskyky

Vihreiden positiivinen vaikutus ruoansulatuksen toiminnalle sekä luonnollselle vastustuskyvyllemme lisää päivittäistä hyvinvointiamme. Vihreiden nauttiminen voi parantaa ruoan ja siitä siitä saatavan ravinteiden imeytymistä kehon käyttöön.

Spirulina & chlorella

 

Kaksi, ehkä maailman ravinteikkaampaa ruoka-ainetta, joita voit suuhusi laittaa ja ruokkia elimistöäsi.

Meillä on ilo tuoda markkinoille nämä superlevät nyt 250mg puristeina, jotka ovat helppokäyttöisempiä etenkin meille, ketkä haluavat nauttia ravinteet puristeina jauheen sijaan. Meidän kumppanimme Kiinassa on yksi maansa pioneerejä chlorellan ja spirulinan parissa. He sijaitsevat syrjäisellä maaseudulla kaukana teollisuudesta, missä chlorella ja spirulina voivat kasvaa kasvihuoneissa, puhtaassa ympäristössä ja puhtaalla vedellä. Altaat ovat suurilla kasvihuoneilla katettuja, jolloin spirulina ja chlorella saavat tarvitsemansa auringonvalon. Tämä takaa niiden korkeat ravinnepitoisuudet ja etenkin lehtivihreän eli klorofyllin määrän.

Puhdas, jopa 600m syvyydestä kumpuava, vesi on puhdasta ja pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet kuten raskasmetallit ja mikrobiologiset arvot ovat ensiluokkaisia. Kasvuympäristö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa spirulina ja chlorella saavat kasvaa nauttien auringonvalosta.

Laadukas spirulina ja chlorella kasvaa runsaan auringon alla, suodatetussa ja puhtaassa vedessä sekä puhtaassa ilmastossa. Molemmat elää ja hengittää myös auringosta, jolloin niihin syntyy paljon ravinteita.

Spirulinan ja chlorellan puhtauteen ja laatuun vaikuttavat asiat:

 • Puhdas vesi, jossa spirulina ja chlorella kasvavat
 • Ilmansaasteilta suojattu kasvuyhmpäristö (kasvihuone)
 • Paljon auringonvaloa, josta spirulina ja chlorella kasvavat sekä luovat ravinteita – etenkin lehtivihreää
 • Puhdas maantieteellinen alue kaukana teollisuudesta

VIHERJAUHE

 • Edistää normaalia veren muodostumista
 • Edistää normaalia hermostollista toimintaa
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa,
 • hermoston ja lihasten toimintoja
 • Ylläpitää ruoansulatuksen normaalia toimintaa

KALSIUMIA

Villi, luonnonvaraisena luomusertifioidulla maalla kasvanut nokkonen on ravinnerikas kasvi, joka on kaikkea muuta kuin rikkaruoho! Kalsiumia nokkonen sisältää kolminkertaisen määrän maitoon verrattuna. Foodinin nokkosen lehtijauhe sisältää jopa 4400mg kalsiumia per 100g.

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA