Suklaiset täytekeksit

| elo 23, 2016 | Jauhot ja kuidut, Kaakaotuotteet, Kookostuotteet, Reseptit | 0 Kommenttia

” Suklaiset täytekeksit voit valmistaa kolmessa eri maussa: minttu, karpalo ja mokka-karamelli. Annekatariina on hyvää ruokaa ja sen tuomaa parasta oloa fiilistelevä ruokabloggaaja, joka etsii kaikista pienistä ja arkisista asioista jotain mielikuvituksellista ja kaunista.”

ANNOKSIA

2-3 pellillistä

Valmistusaika

45 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

Keksit
1 pieni omena soseutettuna
tai 90g valmista omenasosetta
1 dl kookosöljyä
0,5 dl kasvimaitoa
1 dl kookossokeria
2 dl teffjauhoja
1 dl raakakaakaojauhoa
1 dl kookosjauhoa
2 tl psylliumia
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
0,5 tl laadukasta suolaa

Minttu-täyte
4 rkl kookosmannaa
2 rkl vaahterasiirappia
8 tippaa piparmunttuöljyä
1 tl matchaa

Karpalo-täyte
4 rkl kookosmannaa
2 rkl vaahterasiirappia
3 rkl karpalojauhetta

Mokka-karamelli-täyte
3 rkl kaakaovoita
1,5 rkl kookosmannaa
1,5 rkl vaahterasiirappia
1 rkl vahvaa kahvia
1/4 tl laadukasta suolaa

Valmistusohje

Keksit

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  2. Soseuta omena ja sekoita sula kookosöljy, kasvimaito ja kookossokeri sekaan.
  3. Sekoita kuivat aineet huolellisesti keskenään ja yhdistä märkien ainesten kanssa. Sekoita kunnes saat työstettävän massan ja anna asettua kymmenisen minuuttia.
  4. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä 2-3mm paksuiseksi levyksi. Leikkaa muotilla levystä keikkoja, siirrä pellille leivinpaperille ja paista 9-10 minuuttia. 

Täyte – valitse kaksi reseptiä

  1. Sulata valitsemasi täytteen ainekset vesihauteessa ja sekoita huolellisesti.
  2. Anna jäähtyä hieman ennen keksien täyttämistä.