Macaiset bataattirieskat

| elo 23, 2016 | Jauhot ja kuidut, Reseptit, Superfoodit | 0 Kommenttia

”Macaiset bataattirieskat ovat herkullinen vaihtoehto perinteisille rieskoille. Maca tuo rieskoihin lisää ravinteikkuutta ja ominaista, herkullista makuaan. Resepti on Foodinin oman Maria Huovisen käsialaa.”

ANNOKSIA

6 kpl

Valmistusaika

45 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

500g bataattia
2dl kurpitsansiemenjauhoa 
1 dl mantelijauhoa
1 dl kookosjauhoa
1 dl tattarijauhoa
2 rkl psylliumia
2-3 rkl macaa
Himalajan kristallisuolaa
2 kpl kananmunia

Valmistusohje

  1. Keitä ja soseuta bataatit.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää joukkoon bataattisose sekä munat.
  3. Pyörittele tattarijauhosta ja macassa, muotoile rieskaksi pellille.
  4. Paista uunin keskitasolla 225’c 10-12minuuttia.