”Lucuma-puolukkafudgessa yhdistyy fudgen kermaisuus ja puolukan herkullinen kirpeys. Reseptin on luonut Annekatariina: hyvää ruokaa ja sen tuomaa parasta oloa fiilistelevä ruokabloggaaja, joka etsii kaikista pienistä ja arkisista asioista jotain mielikuvituksellista ja kaunista. ”

ANNOKSIA

n. 20 kpl

Valmistusaika

20 Min

Vegaaninen
Tuore
Raaka
Gluteeniton

 

Ainekset

1 dl raakakaakaovoita
0,5 dl kookosöljyä
0,5 dl lucumaa
1 rkl lakritsanjuurijauhetta
1 rkl kookosnektaria
hieman merisuolaa
(ceylon kanelia)
tuoreita puolukoita

Valmistusohje

  1. Sulata kaikki ainekset vesihauteessa (paitsi puolukat) ja sekoita huolella keskenään.
  2. Kaada konvehtimuotteihin ja tiputa jokaiseen koloon muutama puolukka.
  3. Siirrä pakastimeen noin 15 minuutiksi tai jääkaappiin noin tunniksi.