Foodinin Lisukkeet

Gluteenittomat, ravinteikkaat lisukkeet sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon ja osaksi tasapainoista ruokavaliota. Tutustu LisukkeisiinMene Kauppaan

Lisukkeet

Meiltä löydät luontaisesti gluteenittomia lisukkeita osaksi jokapäiväistä ruoanlaittoa. Perinteiset, maailman ravinteikkaimmat viljat ja kasvit rikastuttavat ruokavaliota ravinteikkuudellaan ja sopivat myös useimmille herkkävatsaisille sekä ruoka-allergikoille.

Lisukkeemme omaavat luonnollisesti herkullisen, miellyttävän maun sekä ruokaisan koostumuksen. Pitkän historian perinteisessä ruoanlaitossa omaavat kvinoa, tattari ja hirssi ovatkin oiva lisä ruoanlaittoon mm. sellaisenaan riisin ja pastan tapaan, osana salaatteja ja pataruokia sekä monipuolisempaa ruoanlaittoa.

Lisukkeeksi

Lisukkeemme ovat ravinteikas lisä lautaselle ja sopivat myös osaksi salaatteja tuomaan lisää herkullista makua, ravinteikkuutta ja ruokaisuutta.

Puuro

Täyttävä, proteiinipitoinen puuro valmistuu vaivatta tattarista, kvinoasta, hirssistä ja amarantista. Voit valmistaa myös tuorepuuron liottamalla viljoja yön yli – tämä valmistustapa on erittäin hellävarainen ja pitää kaikki tärkeät ravinteet tallella.

Pataruoat

Saat lisää ruokaisuutta pataruokiisi lisäämällä joukkoon kvinoaa, tattaria, amaranttia tai hirssiä. Niiden ominainen maku sopii hyvin käytettäväksi yhdessä niin kasvis- kuin liharuokienkin kanssa.

Käyttö

Lisukkeemme soveltuvat osaksi monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaan. Voit valmistaa niistä lisukkeen pastan ja riisin tapaan sekä käyttää niitä osana laatikko- ja pataruokia. Hiutaleemme soveltuvat hyvin sekä lämpimien että tuorepuurojen valmistukseen ja osaksi mm. lettu-, leipä- tai kakkutaikinoita. Saat niistä lisää makua ja rutkasti lisää ravinteita!

Reseptit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA