Foodin Lisäravinteet

Puhtaita ja luonnollisia lisäravinteita kehon hyvinvointiin ja suorituskyvyn maksimointiin. Tutustu LisäravinteisiinMene Kauppaan

Foodinin lisäravinteet

Luonnolliset lisäravinteet ovat tehokas apu erilaisiin puutostiloihin, jotka voivat ilmentyä elimistössämme monella eri tavalla. Luonnolliset ravintolisät ovat turvallinen vaihtoehto eivätkä sisällä mitään ylimääräistä, ja keho osaa käyttää ne hyväkseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkuperä

Bentoniittisavemme on luonnollista, mineraalirikasta maajauhetta ja se on peräisin Yhdysvaltojen Fort Benton-vuorelta missä sitä on syntynyt vulkaanisen tuhkan rapautuessa. Sitä on tunnetusti käytetty jo pitkään osana detox-kuureja sen epäpuhtauksia sitovan ja emäksisen, pH:ta tasapainoittavan vaikutuksensa vuoksi. 

Käsittely

Foodinin MSM valmistetaan kristallisoimalla puhtaassa kontrolloidussa ympäristössä ja näin ollen on erittäin laadukas MSM-valmiste.

Foodinin OptiMSM-hiutale on markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä ja se on valmistettu patentoidulla Bergstrom Nutritionin tislausprosessilla, joka käsittää neljä vaihetta poistaen raskasmetallit ja muut epäpuhtaudet.

Valmistus

Foodinin MSM valmistetaan kristallisoimalla puhtaassa kontrolloidussa ympäristössä ja näin ollen se onkin erittäin laadukas MSM-valmiste. OptiMSM-hiutale on valmistettu patentoidulla Bergstrom Nutritionin tislausprosessilla, joka käsittää neljä vaihetta poistaen raskasmetallit ja muut epäpuhtaudet.

Ominaisuudet

MSM

MSM on yksi elimistömme tärkeistä ravintoaineista, mitä emme saa enää luonnosta siinä määrin kuin aikaisemmin. Sitä esiintyy elimistössämme luonnollisesti ja saamme sitä myös hieman ravinnosta, mm. kalasta, lihasta, munista, maidosta ja hyvin pienissä määrin hedelmistä ja vihanneksista.

MSM on erinomainen ravintolisä jokaiselle taustasta tai tavoitteista riippumatta. Se vaikuttaa suoraan solutasolla elastisoiden solujen seinämiä, jolloin ravinteet ja nesteet pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin samalla soluja puhdistaen. Tällä on lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Se tukee kudoksien hyvinvointia ja onkin erinomainen lisä kolotuksen, niveltulehduksien, kramppien ja mm. ruoansulatuksen parantamiseen. MSM:llä on myös positiivisia vaikutuksia kynsien, nivelten ja hiusten hyvinvointiin.

PIIMAA

Piimaa on yksi piirikkaimmista raaka-aineista sisältäen 94,2% piitä. Foodinin piimaa on makean veden piimaata, jonka sanotaan olevan puhtaampi kuin suolaisen veden piimaa. Piimaa on tärkeä hivenaine luuston, nivelten, hampaiden ja ihon hyvinvointia ajatellen. Piimaata käytetään myös loisten, parasiittien ja myrkkyjen häätämiseen kehosta.

Suositeltu päiväannos on ½-1 tl.

 

EPSOM-SUOLA

Epsom-suola, karvassuola eli magnesiumsulfaatti on vanhan kansan aikainen apu lihas- ja nivelkipuihin. Sen hyödyt ovat monipuoliset ja kylvyssä epsom-suola mm. rentouttaa lihaksia, pehmentää ihoa, auttaa turvotukseen, lievittää kipuja, kosteuttaa ihoa ja antaa hiuksiin tuuheutta. Voit käyttää epsom-suolaa myös kasvimaan lannoituksessa lisätäksesi nesteen ja ravinteiden imeytymistä

Epsom- jalkakylpy
2dl Epsom- suolaa
8-10dl lämmintä vettä

MSM:n käyttö

Käytä OptiMSM:ää 5-10g päivittäin tukemaan elimistön hyvinvointia, nopeuttamaan palautumista fyysisestä rasituksesta tai kirurgisista operaatioista. OptiMSM:ää suositellaankin erityisesti urheilijoille ja ihmisille, ketkä haluavat pitää ihosta, nivelistä, hiuksista ja kynsistä erityisen hyvää huolta.

Aloita käyttö hiljalleen, lisäämällä puhtaaseen veteen ½ teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinin (mm. acerola) käyttö OptiMSM:n kanssa yhdessä nostaa MSM:n tehoa.

Bentoniittisaven käyttö

Bentoniittisavi on peräisin Yhdysvaltojen Fort Benton-vuorelta, missä sitä on syntynyt vulkaanisen tuhkan rapautuessa. Bentoniittisavi on erittäin puhdistava ja tarjoaa tehokkaan avun esimerkiksi detox-kuuriin. Bentoniittisavesta saat erinomaisen ihoa hellivän savinaamion koko keholle:

Savinaamio
2rkl bentoniittisavea
1rkl vettä
1rkl omenasiideriviinietikkaa
1rkl hunajaa

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA