Foodinin Levitteet ja tahnat

Foodinin “Stone Ground” -kivimyllytuotteet ovat suuren suosion saavuttaneita, Jyväskylässä valmistettuja ravinteikkaita ja herkullisia tahnoja sekä levitteitä. Hellävarainen käsittely ja 100% luomulaatuiset, tuoreet raaka-aineet takaavatkin nautiskelijalleen ainutlaatuisen makuelämyksen. Tutustu Stone Ground tuotteisiinMene Kauppaan

Stone Ground tuotteet: Levitteet ja tahnat

Foodinin “Stone Ground” -kivimyllytuotteet ovat suuren suosion saavuttaneita, Jyväskylässä valmistettuja ravinteikkaita ja herkullisia tahnoja sekä levitteitä. Hellävarainen käsittely ja 100% luomulaatuiset, tuoreet raaka-aineet takaavatkin nautiskelijalleen ainutlaatuisen makuelämyksen.


Valmistamme itse Jyväskylässä kaikki kivimyllytuotteemme: pähkinätahnat- ja levitteet sekä hittituotteeksi nousseet kookosmannan, kaakao- ja raakasuklaamassat. Pyöritämme tuoreita, luomulaatuisia raaka-aineita kivimyllyssä “Stone Ground” -menetelmällä hellävaraisesti, mikä takaa tuoreen, laadukkaan ja herkullisen lopputuloksen.

Pitkä valmistusaika ja alle 42°C lämpötila koko valmistusprosessin ajan pitää huolen siitä, että tuote pysyy raakana ja näin ollen kaikki raaka-aineiden tärkeät ravinteet ja entsyymit säilyvät tallella. Myös tuotteiden samettinen pehmeys on hellävaraisen käsittelyn lopputulos. Kivimylly jauhaa raaka-aineet silkkisen samettiseksi mikä takaa suussasulavan lopputuloksen.

Laadukkaat kivimyllytuotteemme ovat ainutlaatuisia niin ravinteikkuutensa, makunsa, laatunsa kuin kotimaisuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi. Ne ovat oiva lisä ruoanlaittoon, kastikkeisiin, salaatteihin, dipeiksi, levitteeksi leivälle ja niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan.

Alkuperä

Levitteet ja tahnat valmistetaan luomulaatuisista siemenistä ja pähkinöistä. Ne sisältävät 100% raaka-ainetta itseään eikä mitään ylimääräistä – ei edes vettä! Raaka-aineemme olemme valinneet huolella varmistaen laadun, minkä voi myös maistaa lopputuloksen aidoista mauista.

Valmistus

Valmistamme itse Jyväskylässä kaikki kivimyllytuotteemme: pähkinätahnat- ja levitteet sekä hittituotteeksi nousseet kookosmannan, kaakao- ja raakasuklaamassat. Pyöritämme tuoreita, luomulaatuisia raaka-aineita kivimyllyssä “Stone Ground” -menetelmällä huolellisesti kahden vuorokauden ajan, mikä takaa tuoreen, laadukkaan ja herkullisen lopputuloksen.

Ravinteikkuus

Laadukkaat kivimyllytuotteemme ovat ainutlaatuisia niin ravinteikkuutensa, makunsa, laatunsa kuin kotimaisuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi. Pitkä valmistusaika ja alle 42°C lämpötila koko valmistusprosessin ajan pitää huolen siitä, että tuote pysyy raakana ja näin ollen kaikki raaka-aineiden tärkeät ravinteet ja entsyymit säilyvät tallella. Myös tuotteiden samettinen pehmeys on hellävaraisen käsittelyn tulos. Kivimylly jauhaa raaka-aineet todella pieneksi, jolloin myös keho pystyy hyödyntämään ravinteet vaivattomammin.

Käyttö

Laadukkaat kivimyllytuotteemme ovat oiva lisä ruoanlaittoon, kastikkeisiin, salaatteihin, dipeiksi, levitteeksi leivälle ja niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan. Niiden avulla saat jokaisesta ateriastasi entistä herkullisemman ja ravinteikkaamman kivimyllyn jauhaessa raaka-aineet todella pieneksi, jolloin myös ravinteiden imeytyminen elimistöön on tehokkaampaa.

Reseptit

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA