Foodinin Jauhot ja kuidut

Gluteenittomat ja ravinteikkaat jauhot sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Erinomainen lisä rikastuttamaan ruokavaliota! Tutustu Jauhoihin ja kuituihinMene Kauppaan

Foodinin Jauhot ja kuidut

Foodinin gluteenittomat jauhot ja kuidut ovat ravinteikas lisä leivontaan ja ruoanlaittoon rikastuttaen ja monipuolistaen ruokavaliota sisältäen runsaasti elimistölle tärkeitä rakennus- ja suojaravintoaineita. Jauhojen ominaismaut ja rakenne mahdollistavat niiden monipuolisen käytön niin makeissa kuin suolaisissakin leivonnaisissa. Ne sopii käytettäväksi sellaisenaan tai yhdistellen niistä omia jauhoseoksia, jolloin voit huoletta leikitellä eri makuelämyksillä ja koostumuksilla!

Kuitujen riittävällä päivittäisellä saannilla on paljon positiivisia vaikutuksia terveydellemme. Ne hidastavat verensokeritasojen nousua ja parantaa veren rasva-arvoja, Kuidut toimivat myös suoliston hyväksi ja ovatkin tärkeitä sen optimaaliselle toiminnalle, saaden aikaan myös kylläisen olon.

Valmistus

Valmistamme itse osan jauhoistamme, jolloin voimme olla varmoja niiden gluteenittomuudesta. Valitsemme raaka-aineet itse ja jauhamme ne Jyväskylässä.

Miksi kuituja?

  • Hellii suolistoa ja tekee hyvää vatsan toiminnalle.
  • Parantaa veren kolesteroliarvoja
  • Hillitsee verensokerin nousua
  • Saa aikaan kylläisen olon

Käyttötavat

Maku ja rakenne mahdollistavat jauhojen monipuolisen käytön niin makeissa kuin suolaisissakin leivonnaisissa.

Ominaisuudet

t

Ravinteikkaista kasveista ja viljoista valmistetut gluteenittomat jauhomme rikastuttavat ruokavaliota. Niiden ominaiset, luonnolliset aromit tuovat lisää makua ja niiden sisältämät amino- ja rasvahapot sekä vitamiinit ja kivennäisaineet tekevät hyvää terveydellemme.

MIKSI KUITUJA?

– Hellii suolistoa ja tekee hyvää vatsan toiminnalle.
– Parantaa veren kolesteroliarvoja
– Hillitsee verensokerin nousua
– Saa aikaan kylläisen olon

Käyttö

 

Gluteenittomien jauhojemme maku ja rakenne mahdollistavat niiden käytön monipuolisesti ruoanlaitossa sekä makeassa ja suolaisessa leivonnassa. Voit käyttää niitä sellaisenaan tai osana gluteenittomia jauhoseoksia.

Löydät lisää inspiraatiota Reseptit -sivulta!

Reseptit

Kesäkurpitsasämpylät

"Mehevät kesäkurpitsasämpylät ovat maukas ja ravitseva, luontaisesti gluteeniton vaihtoehto. Reseptin on luonut Laura Laukka – helsinkiläinen hyvinvointivalmentaja ja aktiivinen bloggaaja. Hänen bloginsa keskittyy pääosin henkiseen hyvinvointiin, herkulliseen ruokaan,...

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA