Hyvän mielen jouluherkut

| marras 29, 2016 | Lifestyle, Uutiset | 0 Kommenttia

Katso kaikki Joulutuotteemme täältä

Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tuotos ja ne on valmistettu käsityönä Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä. Suussa sulavat suklaamme syntyvät kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista.

Viidessä eri maussa löytyvät raakasuklaamme on parempi valinta niin keholle, mielelle kuin ympäristöllekkin. Ne sopivat niin Joulupöydän kruunuksi kuin lahjaksi aitoja makunautintoja arvostavalle!

Makuvalikoimasta löytyy pehmeän maitomainen Mylk 52%, aromikas Amazonian Dark 70%, raikas Peppermint 70%, hedelmällinen Orange 70% ja herkullisen rapea Crunchy Hazelnut 56%.

Raakasuklaanvalmistuspaketistamme löydät kaiken mitä helpon ja maistuvan raakasuklaan valmistukseen tarvitset!

Tämän paketin kanssa on mahdotonta epäonnistua ja siitä valmistuu vaivattomasti 40 suussasulavaa konvehtia. Raakasuklaan valmistuspakettimme on saanut runsasti kiitosta helppokäyttöisyydestään sekä ihastelua herkullisuudestaan, ja se voitti joulukuussa 2015 järjestetyn YLEn Kuningaskuluttajan valtakunnallisen raakasuklaan valmistuspaketti vertailun! Katso arvostelu täältä ja ihastu.

Loistava idea lahjaksi tai tarjottavaksi juhliin, kun haluat tarjota läheisillesi parempia makunautintoja!

Itse käsityönä Jyväskylässä valmistamamme raakasuklaamassat sopivat erinomaisesti leivontaan, naposteluun ja koristeluun! Massoja löydät eri vahvuisina ja täten jokaiseen makuun sopivana. Nyt Joulun aikaan suosittelemme kokeilemaan Chai-raakasuklaamassaa, jossa makunystyröitä yhdessä samettisen pehmeän raakasuklaan kanssa hemmottelee aistikkaat joulun mausteet.

Kaakaovoista & kaakaojauheesta valmistat näppärästi itse omat raakasuklaasi! Voit lisätä joukkoon myös muita haluamiasi superfoodeja tuomaan lisää ravinteikkuutta sekä makua. Etenkin lucuma, toco ja maca ovat suklaataitureiden suuressa suosiossa.

Ceylonin kaneli on aito ja herkullisen aromikas kaneli eikä se sisällä maksalle haitallista kumariinia, kuten yleisesti kaupassa myytävä kassiakaneli. Ceylonin kanelilla maustat piparkakkusi, raakasuklaasi ja muut Joulun herkkuleivokset! Unohtamatta riisipuuroa, jonka kanssa se sopii yhteen kuin nappi takkiin.

 

Taatelit, viikunat, aprikoosit ja luumut eli kuivatut hedelmämme tekevät Joulun! Kuivatut hedelmät piristävät ja koristavat monia joulun perinteisiä herkkuja, ja ne taipuvat hyvin osaksi terveellistä leivontaa sekä raakaherkkujen valmistusta. Oletko ajatellut leipoa taatelikakkua, keittää sekametelisoppaa tai valmistaa itse herkullisia hilloja? Tai maistuisiko riisipuuro herkullisen taatelikastikkeen kera? Niinpä! Vaihtoehtoja on monia.

Käsityönä valmistetut raakasuklaaherkut kruunaavat Joulupöydän ja sopivat myös käärittäväksi lahjapaperiin! Luomulaatuiset pähkinät ja marjat on kuorrutettu itse.

Katso kaikki Joulutuotteemme täältä

Muita blogikirjoituksiamme

Tunnelmia I Love Me -messuilta

  Tänäkin vuonna I Love Me -messut olivat ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista viikonlopuistamme! Kolmen päivän ajan saimme nauttia hyvästä tunnelmasta ja tavata monia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme, sekä jakaa Foodinin tarinaa ilolla...

Superfoodit osana raskautta ja imetystä

  Artikkelin on kirjoittanut Foodinin Maria Jalkanen. Jotakin perää on sanonnassa “raskaana tulee syödä kahden edestä”. Tämä ei suinkaan tarkoita kaloreita vaan ravinteita. Se mikä riitti ennen raskautta ei todennäköisesti riitä raskauden aikana....