Hopeatoffee

”Ravinteikkaista raaka-aineista valmistettu täyteläinen hopeatoffee sulaa suussa ja hellii makuhermojasi. Resepti on hyvinvointibloggaaja ja kirjailia Aino Mäkelän käsialaa. ”

ANNOKSIA

20 kpl

Valmistusaika

45 Min

Vegaaninen
Gluteeniton
Maidoton

 

Ainekset

1 dl kookosnektaria
0,5 dl cashewtahnaa
0,5 dl kookosmannaa
2-3 rkl lakritsinjuuriuutejauhetta
1/2 tl suolaa
5-10 tippaa anisöljyä

Valmistusohje

1. Mittaa kattilaan kookosnektari, cashewtahna ja mausteet.
2. Laita kattila miedolle lämmölle kuumenemaan ja sekoittele massaa kokoajan.
3. Kun massa kiehahtaa ota se pois levyltä ja lisää joukkoon kookosmanna.
4. Kaada toffeemassa leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan ja nosta pakkaseen noin tunnin ajaksi.
5. Pilko toffeesta haluamasi kokoisia paloja ja nauti laadukkaan kahvin kera!